Oxen Målarfirma AB

Oxen Målarfirma AB – målare firma Västerås

Din lokala målare Invändig målning Utvändig målning Tapetsering

Vi är en firma i Västerås med erfarna målare som tar oss an allehanda projekt inom måleri Välkommen till Oxen Målarfirma – din firma med professionella målare i Västerås! Vi erbjuder kompletta målartjänster för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Med en meriterande erfarenhet är vi en trygg partner för såväl stora som små projekt!

För privatpersoner lyfter vi fram nöjd-kund-garanti då vi är medlem hos Måleriföretagen i Sverige AB. Läs mer om oss här. Tveka inte heller på att höra av er om ni har frågor eller funderingar eller om ni önskar en offert.

Målare firma Västerås

VILKA vi är

Oxen Målarfirma har varit i branschen i lite drygt 10 år först som enskild firma och senare som aktiebolag. Vårt team består av erfarna och kompetenta målare som brinner för yrket. Vi innehar F-skattsedel och branschanpassade företagsförsäkringar under entreprenad.

Målare firma Västerås

Vad vi gör

Utöver målningen tar vi hand om allt från förberedelse med täckning, tvättning, spackling, till utvändiga åtgärder som tvätt, skrapning, fönsterkittning och fasadreparationer. Vi ansvarar kort och gott för hela målningsprocessen.

Målare firma Västerås

TJÄNSTER inom måleri

Oxen Målarfirma levererar omfattande måleritjänster med betoning på noggrannhet och hög kvalitet för ett felfritt resultat. Vi skräddarsyr våra arbeten efter kundens specifika önskemål och behov. Allt för att säkerställa en lösning där du som kund blir nöjd, oavsett omfattning eller typ av arbete.

Oxen Målarfirma AB

REPSLAGARGATAN 14, 724 60 Västerås
076-243 48 43
Målare firma Västerås